HKs sommerkonferanse nærmer seg!

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det betyr at HKs sommerkonferanse står for døra! Skal du også melde deg på i år?

HKs sommerkonferanse er forbundets største ungdomskonferanse der faglig innhold og et godt sosialt opplegg blandes sammen til årets kanskje morsomste og mest lærerike konferanse.

Sted: Sanner Hotell utenfor Oslo
Dato: 9. juni kl 13.00 - 11. juni kl 13.30

På grunn av stor pågang er det viktig å melde seg på innen fristen. Dersom konferansen blir full vil det tas geografiske og andre hensyn til deltakelse. Bekreftelse på deltakelse blir sendt etter påmeldingsfristen er utløpt.Handel og Kontor dekker som vanlig kostnader i forbindelse med reise og opphold, og tapt arbeidsfortjeneste for dem som blir trukket i lønn. 

PÅMELDING

Frist for påmelding til konferansen er 9. mai 2017. Påmelding skjer via kurs@hkinorge.no. Skriv HKs sommerkonferanse i emnefeltet, at du ønsker å delta, navn og telefonnummer i e-posten.

Dobbeltrom der du deler med en annen person er satt som standard. Dersom du har behov for enkeltrom, vennligst skriv dette under påmeldingen. Her skal også eventuelle allergier skrives. Skjema for tapt arbeidsfortjeneste, skjema for bestilling av billetter og nærmere opplysninger om reisen til og fra Gardermoen vil du få tilsendt etter at påmeldingsfristen er utgått.

Har du spørsmål? Ta kontakt med HKs ungdomssekretær Vidar Hovland på vho@hkinorge.no.

Vi ses på Sanner Hotell!