1. 1
  2. 2
  3. 3

TV-aksjonen 2015 - HK støtter kampen for regnskogen

...


Søndag 18. oktober går TV-aksjonen av stabelen på NRK, og årets mottaker er Regnskogfondet. Sammen skal vi vokte regnskogen.

Tidligere i år inngikk Handel og Kontor et samarbeid med Regnskogfondet, der HK årlig vil gi 10 kroner per yrkesaktive medlem til Regnskogfondets viktige arbeid med bevaring av verdens regnskoger, urbefolkning, plante- og dyreliv. Verdens regnskoger er viktige fordi de bidrar til å redde klimaet på kloden vår, og forsyner verden med mat, vann og medisiner. Redder vi ikke regnskogen vil det få store konsekvenser for naturmangfold, klima, menneskerettigheter og fattigdomsbeskjempelse

Hvert minutt forsvinner regnskogområder bit for bit, og det er regnskog vi aldri vil få igjen. 260 millioner mennesker bor i regnskogene, og for mange er konsekvensene dramatiske - de mister hjemmene sine og blir drevet på flukt.

Vi kan være med og bevare regnskogen, og sammen gjøre en forskjell for kloden vi lever på, og for fremtiden vår. Handel og Kontor oppfordrer alle våre medlemmer til å bidra til TV-aksjonen 2015 gjennom økonomisk bidrag eller som bøssebærer. Ønsker du en to-timers søndagstur samtidig som du støtter en god sak, kan du melde deg som bøssebærer HER.

Les mer om årets TV-aksjon på www.blimed.no