1. 1
  2. 2
  3. 3

HKs sommerkonferanse 2016

...


Er du mellom 18 og 30 år, og ønsker å delta på en helg utenom det vanlige? Da bør du melde deg på Handel og Kontors sommerkonferanse for ungdom, som går av stabelen 3. til 5. juni på Sørmarka 20 minutter sør for Oslo.


Hvor: Sørmarka Konferansehotell
Når: 3. - 5. juni.
Meld deg på her.

Sommerkonferansen samler unge HK-medlemmer fra hele landet til en helg fylt med faglig innhold og trivelig samvær. Dette er årets store begivenhet. Det spiller ingen rolle om du er helt ny eller har vært med noen år, da du uansett vil finne noe som passer for akkurat deg. Et godt sosialt opplegg setter prikken over i-en, og du kan glede deg til sommerleker, utkledningsfest, dans og musikk med andre unge og engasjerte mennesker. 

Handel og Kontor dekker reise, opphold og mat på hotellet, samt tapt arbeidsfortjeneste om du egentlig skulle brukt denne helgen på jobben.

Informasjon om årets sommerkonferanse legges ut fortløpende på vår facebookside. Påmeldingen er åpen og mange plasser er allerede tatt, så her gjelder det å være raskt ute! Sjekk også gjerne ut vårt facebookarrangement.

Om du skulle ha noen spørsmål er det bare å ta kontakt med ungdomssekretær Vidar Hovland på e-post vho@handelogkontor.no.

Vi sees på Sørmarka!